top of page

Yhteistyökumppanit

TUTUSTU ÄLYHOIVA-YRITYKSIIN

Hoivatoiminnan ympärille on syntynyt lukuisa joukko älykkäitä, digitalisaatiota hyödyntäviä ratkaisuja ja palveluita. Palveluiden verkosto on hyvin monimuotoinen. Markkinoilta puuttuu ratkaisu, jossa tämä monimuotoinen verkosto yhdistetään asiakkaalle helppokäyttöiseksi palvelukokonaisuudeksi.  

 

Tämän johdosta Suomen Yrityskehitys Oy ja Suomen KotiData Oy rakentavat kumppaneiden kanssa Älyhoiva/Smart care -kokonaispalvelumallia. Suomen Yrityskehitys kokoaa Kotidatan ympärille erilaisia älykkäiden hoivatuotteiden ja -palveluiden toimijoita.

Suomen Yrityskehitys Oy

info@yrityskehitys.com | Puh: 040 842 3506

Suomen Yrityskehitys Oy kehittää, kiihdyttää ja järkeistää asiakkaidensa yritystoimintaa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat startup-, perhe- ja kasvuyritykset. Kasvatamme yrityksesi arvoa esimerkiksi luomalla kannattavaa kasvua, alentamalla kuluja tai avustamalla rahoitus- ja yritysjärjestelyissä.

Ettonet Oy 

info@ettonet.fi | Puh: (03) 781 7996

Ettonet Oy tarjoaa seniorituoleja ja -sänkyjä sekä muita apuvälineitä keittiötarvikkeista inkontinenssituotteisiin. Kaikki tuotteet tukevat laadukkaampaa ja helpompaa arkea. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti, jotta asiakkaat löytäisivät tarvitsemiaan tuotteita kattavasti yhdestä paikasta.

Onerva Hoivaviestintä Oy

info@onervahoiva.fi | Puh:  050 326 4989

Onerva on kotihoidon ja palveluasumisen vieraskirja, joka on luettavissa aina ja kaikkialla. Onervaan kirjataan lähimmäisesi vointi, saatu hoito ja muut tärkeät asiat. Hoitajalle Onerva on vaivaton tapa välittää tietoa omaiselle. 

Smartecno c/o Betaram Oy

info@smartecno.fi | Puh: 050 527 1306

Smartecno on erikoistunut nykyaikaisten kotiautomaatiojärjestelmien ja verkkoratkaisujen suunnitteluun, maahantuontiin ja myyntiin. Toimitamme laajatkin kiinteistöhallintaratkaisut suunnittelusta opastukseen. 

Tictum Oy

tarja.honkalampi@tictum.fi | Puh: 050 395 0531

​Vanhuus on arvokas elämänvaihe, jossa tarvitaan kannustusta omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen niin kuin muissakin elämänvaiheissa.  ​Omavalmentaja kotona ® - yhteinen 2 kk matka takaisin kuntoon ikäihmisille, jotka tarvitsevat kotona asumisen tukea.

Suomen KotiData Oy

info@kotidata.fi | Puh: 040 750 7550

Suomen KotiData Oy myy älylaitteita, tietokoneita ja oheistuotteita suoraan kuluttajille ja pienyrityksille sekä tarjoaa tietokoneiden ja muun viihde-elektroniikan tuki- ja koulutuspaketteja. KotiData panostaa erityisesti laitteiden käyttäjien, yksityisasiakkaiden sekä yritysten henkilöstön osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. 

Lukoton Experience Oy

info@lukoton.com | Puh: 040 702 1290

Yksi avain lukuisiin oviin. Muunna olemassaolevat lukkolaitteet matkapuhelimella avattaviksi. Kätevästi, tietoturvallisesti ja edullisesti. Lukoton mobiiliavaus voidaan liittää lähes kaikkiin olemassaoleviin lukitusratkaisuihin. Et tarvitse uutta kallista älylukkoa. 

Medics24 Online-lääkäripalvelu 

asiakaspalvelu@medics24.fi | Puh:  010 505 9453

Medics24 on online-lääkäripalvelu, jonka avulla voit saada konsultaatiota terveydenhoidon ammattilaisilta videopuhelun välityksellä. Videokonsultaatiolla voit välttää turhaa odotushuoneessa odottamista sekä saada apua yleisimpiin terveysongelmiin. 

Probis Solutions Oy

asiakaspalvelu@probissolutions.fi | Puh: 020 735 1080

Probis Solutions Oy on perustettu vuonna 2003. Sen kotipaikka on Jyväskylä. Yhtiön toimialana on ohjelmistoalan ja muun tietoteknisen alan toiminta.

mumo-transparent-temp-600px.png
Mumo (Suomen Kotihoitotekniikka Oy)

mika@mumo.care | Puh: 050 307 2874

MUMO on palvelu- ja vuorovaikutusalusta, joka tehostaa sote-alan ammattilaisten toimintaa. MUMO:n avulla ammattilaisten aikaa vapautuu asiakas- ja hoitotyöhön.

OTA YHTEYTTÄ
Haluatko mukaan ohjelmaan? 

Voit soittaa tai laittaa meille viestiä.

bottom of page